ΚΕΦ. 1 ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ AIDS (ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ)

Σχέδια μαθήματος

Διαγωνίσματα βιολογίας γ΄ λυκ. γενικής παιδείας

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ Η ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ, ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ DOWLOAD……..

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ – ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ 1
http://adf.ly/D8sLu
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ – ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ 2
http://adf.ly/D8sSj
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ – ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ 3
http://adf.ly/D8spd
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ – ΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ (ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ 4
http://adf.ly/D8t5a


Φύλλα εργασίας: ΚΕΦ1: άνθρωπος και υγεία

για να δείτε ή να κατεβάσετε τα φύλλα εργασίας του μαθήματος της 1ης διδακτικής ώρας (1.1 ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ) κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, στη συνέχεια αντιγράψτε τον κωδικό ασφαλείας και κάντε doawload…….
http://adf.ly/D8taY
για να δείτε ή να κατεβάσετε τα φύλλα εργασίας του μαθήματος της 2ης διδακτικής ώρας (1.2 ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ Α΄ μέρος: πρωτόζωα- μύκητες) κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, στη συνέχεια αντιγράψτε τον κωδικό ασφαλείας και κάντε doawload…….
http://adf.ly/D8u1Q
για να δείτε ή να κατεβάσετε τα φύλλα εργασίας του μαθήματος της 3ης διδακτικής ώρας (1.2 ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ B΄ μέρος: βακτήρια – ιοί) κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, στη συνέχεια αντιγράψτε τον κωδικό ασφαλείας και κάντε doawload…….
http://adf.ly/D8v4i
για να δείτε ή να κατεβάσετε τα φύλλα εργασίας του μαθήματος της 4ης-5ης διδακτικής ώρας (1.3 ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ: μηχανισμοί μη-ειδικής άμυνας) κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, στη συνέχεια αντιγράψτε τον κωδικό ασφαλείας και κάντε doawload…….
http://adf.ly/D8vPL
για να δείτε ή να κατεβάσετε τα φύλλα εργασίας του μαθήματος της 6ης διδακτικής ώρας ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ – ΑΝΟΣΙΑ (Α’ ΜΕΡΟΣ) κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, στη συνέχεια αντιγράψτε τον κωδικό ασφαλείας και κάντε doawload…….
http://adf.ly/D8viC


ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΚΕΦ1: Άνθρωπος και υγεία

1.1. ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ: για να δείτε ή να κατεβάσετε τις διαφάνεις υποστήριξης του σχέδιου μαθήματος της 1ης διδακτικής ώρας (1.1 ΟΜΟΙΟΣΤΑΣΗ)
κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο http://adf.ly/D8zKJ
1.1. ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ:για να δείτε ή να κατεβάσετε τις διαφάνεις υποστήριξης του σχέδιου μαθήματος της 2ης διδακτικής ώρας (1.2 ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ Α΄ μέρος: πρωτόζωα- μύκητες)  κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο http://adf.ly/D8zdh
1.1. ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ:για να δείτε ή να κατεβάσετε τις διαφάνεις υποστήριξης του σχέδιου μαθήματος της 3ης διδακτικής ώρας (1.2 ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ Β΄ μέρος: βακτήρια – ιοί) κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο http://adf.ly/D8zzf
1.3. ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ:για να δείτε ή να κατεβάσετε τις διαφάνεις υποστήριξης του σχέδιου μαθήματος της 4Ης ΚΑΙ 5ης διδακτικής ώρας (1.3.1 Εξωτερικοί μηχανισμοί μη-ειδικής άμυνας) κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο http://adf.ly/D90i7
1.3. ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ:για να δείτε ή να κατεβάσετε τις διαφάνεις υποστήριξης του σχέδιου μαθήματος της 6ης διδακτικής ώρας (1.3.2 Μηχανισμοί ειδικής άμυνας – ανοσία, Α΄μέρος) κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, http://adf.ly/D915g


Κριτήρια αξιολόγησης του ΚΕΕ

ΕΔΩ θα βρείτε τα κριτήρια αξιολόγησης του Κέντρου Εκπαιδευτικής Έρευνας για το μάθημα Βιολογία Γ’ Λυκείου γενικής παιδείας.
Για να δείτε τα κριτήρια του ΚΕΦ 1: άνθρωπος και υγεία, Κάντε κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο και αντιγράψτε τον κωδικό ασφαλείας….
http://www.freefilehosting.net/bioglyk1kee
Για να δείτε τα κριτήρια του ΚΕΦ 2: άνθρωπος και περιβάλλον, Κάντε κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο και αντιγράψτε τον κωδικό ασφαλείας….
http://www.freefilehosting.net/bioglyk2kee
Για να δείτε τα κριτήρια του ΚΕΦ 3: εξέλιξη, Κάντε κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο και αντιγράψτε τον κωδικό ασφαλείας….
http://www.freefilehosting.net/bioglyk3keeon line QUIZ γνώσεων, ερωτήσεις επανάληψης

quiz γνώσεων στη ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Καθώς προχωράμε στη διδασκαλία της ύλης σε αυτό το σημείο θα παρουσιάζουμε ερωτήσεις με τη μορφή quiz ελέγχου των γνώσεων σας.
ΚΕΦ 1, Ομοιόσταση – κατηγορίες παθογόνων μικροοργανισμών ΣΕΛΙΔΕΣ 9-22): για να απαντήσετε on line κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, στη συνέχεια αντιγράψτε τον κωδικό ασφαλείας και κάντε doawload
http://www.freefilehosting.net/page9q22bioglyk_2
ΚΕΦ 1, Μηχανισμοί MH-ΕΙΔΙΚΗΣ άμυνας του ανθρώπινου οργανσιμού ΣΕΛΙΔΕΣ 31-34): για να απαντήσετε on line κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, στη συνέχεια αντιγράψτε τον κωδικό ασφαλείας και κάντε doawload
http://www.freefilehosting.net/mieidikisaminas
ΚΕΦ 1, ΑΝΟΣΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ – AIDS: για να απαντήσετε on line κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, στη συνέχεια αντιγράψτε τον κωδικό ασφαλείας και κάντε doawload